HOME (DK)HOME (US)BIO (DK/US)EVENTS (DK)EVENTS (US)
TESTIMONIALS (DK)TESTIMONIALS (US)CONTACT/OrderingCELEBRITY PHOTOS


WORKSHOP
Berig dig selv med en kærlig oplevelse ved at deltage i en workshop med Helle og englene. Helle kan på sin åbenhjertige, kærlige, indlevende og sprudlende måde få universet og englene ned på jorden til os. Det giver os en mulighed for at åbne vore hjerter, når Helle med englene tager os i hånden og beriger os med indsigt, kærlighed og lys og redskaber, som vi selv kan tage med os, og fremover bruge, når vi  ønsker at arbejde med englene.

ENGLESESSION
Jeg kan varmt anbefale dig at få en englesession hos Helle. Hun vil varmt, kærligt og åbenhjertigt sammen med englene give dig de kærlige spark og beskeder, du har brug for i dit liv ligenu.

HELLE
Kærligt tak til dig kære for det fantastiske dejlige mennesker du er og møder verden med. En berigelse at du giver os den gave du er! Hvis vi ønsker det, tænder du lyset i os, fordi du har tændt lyset i dig selv, og vi kan se det! Og med din begejstring formidler du med hjertet din hyldest til livet, må vi alle lære deraf og tænde lyset i os selv og stråle og skinne som du. TAK

Arielle Javanna.
Rødding
www.nielsen-universal.dk
Hvad andre siger om Helle...
På min workshop ved Helle blev jeg omsluttet af en vidunderlig varme og følte mig opløftet. Jeg fik nogle redskaber til at arbejde med i hverdagen bl.a at tage englene med på råd og være med i mine daglige gøremål. Ydermere er jeg blevet bedre til at skelne, hvad er væsenligt hvad er uvæsenlig og mærke bedre efter hvad jeg virkelig vil. Jeg har lært at kortoplæg fortæller noget vigtigt, og det er op til os, om det er nu vi vil tage imod.
 
Et foredrag med Helle er som en drømmerejse. Hun fortæller levende og medrivende om sine egne oplevelser med englene, giver desinger til hvordan vi selv kan blive bedre til at bruge englene og ikke mindst lægger vi englekort for hinanden. Enhver drøm fortjener at blive tolket og levet efter; sådan er det med Helles foredrag, de giver stof til eftertanke.

Dorte S. Hansen
Esbjerg
www.helseogenergi.dk
"Rød Engel" af Arielle Javanna
Jeg fik en reading af Helle. Det var meget spændende og interessant, og hun hjalp mig videre; både privat og med min kunstmaling. Bl.a. da hun fortalte mig, at nogle af mine malerier er meget spirituelle. Jeg fik en masse gode råd om salg af mine malerier, hvilket er noget,  jeg kan bruge. Jeg fik også en del at vide om, hvordan jeg bør passe på mig selv, og hvordan jeg lever sundt, i det hele taget, hvad der er godt for mig. Det var meget spændende!

Helle lærte mig også, hvordan jeg kontakter englene, og får hjælp af dem. Det har jeg stor glæde af, og kan varmt anbefale andre, at få en reading af Helle. Hun er et varmt og meget venligt menneske, der samtidig har begge ben på jorden.

Jeg havde en oplevelse, hvor hun spurgte til min bror, og jeg vidste ikke, at han havde brug for min hjælp, men dagen efter Helles besøg ringede han, og havde brug for hjælp.
Hun havde også en hilsen fra min afdøde mor.  Det gjorde godt.

Med venlig hilsen,
Grethe G. Hansen
Esbjerg
www.gallerigadegaard.dk
~
~
~

Kære Helle- Angelic Human!

Den internationale engledag du holdt den 8. September 2007 var MAGISK ud over al forstand!
Der var SÅ meget lys og kærlighed omkring én, at allerede natten før, blev jeg nærmest "transporteret rundt" til de mest magiske steder på hele denne smukke klode, og fandt så ud af morgenen efter, at det havde ALLE til engledagen mere eller mindre bevidst oplevet op til denne dag!

Du er en FANTASTISK sjæl, og det arbejde, du gør, er VIGTIGT!!!
Du ´giver´ faktisk bare ved at være til stede med den powerfulde energi, du udstråler!
Den kan fylde en hel balsal op! Der er magi overalt omkring os, hvis vi åbner øjnene! Det minder du os om!

  • Du har nogle simple og let håndgribelige budskaber og redskaber at give os alle i en verden, der desværre tilsyneladende let glemmer, hvor smukt og legende let livet er, hvis vi vil det, hvis vi fokuserer på det! Det skal og kan vi lave om på!

  • Du lærer os med din energiske og legende, eventyrlige og utroligt humoristiske, skønne facon bl.a. vha. små fabelagtige og magiske anekdoter fra dit eget liv, at vi kan manifesterer lige det, vi ønsker i vores liv ved at fokusere på dette, fremfor de ting, vi ikke ønsker.

  • Du giver en meget, meget stærk inspiration til at føre vores inderste ønsker ud i livet, og gøre det, vi kom her for!

  • Du viser os måder, hvorpå vi kan finde vores egen sandhed i dette nu!

Lad os tage ansvar sammen og gøre jorden til et bedre sted at være ved at leve i kærlighed til livet!

Kæmpe store bjørnekram og kærlige hilsener
Maria Hjelmborg
Esbjerg


                                                                                                            ~

Kære Helle

Tusind tak for en helt fantastisk international engledag.

Det var skønt, at møde dig og være i din dejlige energi - Jeg kunne godt have brugt meget mere tid til, at tale med dig.

Det var nogle meget givende meditationer, jeg så og talte med flere engle og fik også gode beskeder, så der var absolut maksimal opbakning fra oven.

Både lørdag og søndag blev for mig to meget bekræftende dage (det fik mig til at græde af taknemlighed), hvor jeg oplevede, at jeg var på rette vej og, at engle og regression er det, jeg skal arbejde med fremover, jeg skal bare turde ture, så står universet bag mig!! Tusind, tusind tak for det!!

Tusind engleknus og kærlig hilsen Tina. September 2007.                                                        ~    

"Kære Helle. Tak for en inspirerende og givtig week-end. Dejligt at møde dig og dine livsanskuelser, og tak for de redskaber, du har åbnet for mig."

Kærlig hilsen,
Bodil
Frederikshavn

                                                                                                        ~
                                                                                               
Engle har vært en stor del av mitt liv i lang tid, men jeg ønsket å lære mer om englene, og det var da jeg fikk kontakt med Helle.

Første gangen jeg møtte Helle var, når jeg skulle hente henne på toget,og jeg tenkte for en fin energi,hun har, hun ser jo også ut som en engel.

Hun hjalp meg å få ården på end del ting og å stole på, at det jeg gjør, er riktig.
Det å bare ha Helle rundt seg, gir en mer energi.
Jeg takker deg så mye Helle, for at du kom til Norge å holdt engleforedrag og readings.

Med Kærlig Hilsen.
Trine
Drammen, Norge.
                           
                                                                                                  ~

Kære Helle.
Tak for en helt vidunderlig engledag. For mig blev det "dag 1" i en helt ny kalender.

Dagen var fyldt med kærlighed og varme, Rummet fyldt med kærlige hjælpere, gode ånder. og strålende engle!

Jeg fyldtes med glæde og taknemmelighed, Dette her var det gode og det rigtige!. Må alverden få denne oplevelse!

Med mit "vision board" havde jeg en en helt konkret oplevelse; To billeder genså jeg to uger senere fuldstændig magen til ved en forelæsning om kunsten i senbarokken, nemlig spejlsalen i Versailles, og slottet set fra en bestemt fontaine i barokhaven. Det var, så hårerne rejste sig! Det fortalte mig noget!

De kærligste hilsener og alle gode engle med dig!

Astrid Hjelmborg

                                                                                   
   
"Abstrakt" 
af Grethe G. Hansen
Helle Brisson

Forfatter, Foredragsholder og Life Coach